DUURZAAM

Oostererf

klaar voor
de toekomst

De energie van morgen nu al in huis! Koopt u een van de woningen van project Oostererf dan bent u voorbereid op de toekomst. Een toekomst zonder gas maar met ‘Nul Op de Meter’ (NOM) of Energieneutraal (EPC=0) volgens het concept van Klimaatgarant.
5
Extra bouwkundige maatregelen zoals extra goede isolatie en verhoogde luchtdichtheid.
5
Maatregel om de warmte terug te winnen uit douchewater en ventilatie.
5
Warmte- en koudeopslag in de bodem met een zo genaamde WKO-installatie.
5
Het opwekken van elektriciteit met behulp van zonnepanelen.
Het resultaat is een goed geisoleerde woning met prima isolatie. Warm in de winter en koel in de zomer met ruim voldoende warm water. Dit dankzij de warmte- en koudeopslag, een bewezen methode om energie op te slaan. De warmtepomp zorgt vervolgens dat die energie daar komt waar die nodig is.

Klimaatgarant

De energie neutrale woningen in dit project hebben allemaal vloerverwarming (en vloerkoeling). Een uitgekiend klimaatsysteem zorgt ervoor dat de temperatuur in huis altijd constant is. Is het buiten koud? Dan zorgt de warmtepomp dat de vloer aangenaam warm aanvoelt en de kamer wordt verwarmd. Is het buiten warm dan schakelt de warmtepomp over op koeling. De hiervoor benodigde warmtepomp, de bron, het voorraadvat voor warm water, de zonnepanelen en de omvormer worden gehuurd of gekocht van Klimaatgarant.

Heeft u een ‘Nul Op de Meter’ woning dan zijn alle in- en uitgaande energiestromen op jaarbasis in balans. De overheid heeft berekend wat een gemiddeld gezin verbruikt in een jaar, en Klimaatgarant geeft de garantie dat deze energie daadwerkelijk wordt opgewekt.

Het Klimaatgarant energieconcept wordt u aangeboden op basis van een koopovereenkomst (waarbij 5 jaar onderhoud is inbegrepen). Doordat uw woning onder garantie van Klimaatgarant duurzaam wordt uitgevoerd is het mogelijk extra leencapaciteit voor de koop te vragen. Vraag hiernaar bij uw financieel adviseur.

MRP Development

Project Oostererf is een project van MRP Development

Herikerbergweg 292
1101 CT Amsterdam

© MRP Development 2018

de Makelaars

De verkoop van de woningen is in handen van de Makelaars

Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer

Downloads (inschrijfformulier, opties etc)

In samenwerking met

Dit project is gerealiseerd in samenwerking met